Logo hoogmartens architecten

Over ons

Onze passie ligt in het creëren van op maat gemaakte ontwerpen die jouw dromen waarmaken. Het vermogen om snel te schakelen en naadloos te voldoen aan de wensen van onze klanten.

Klantgericht
denken

Uw visie staat centraal bij ons ontwerpproces. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en verlangens, en vertalen deze in prachtige, functionele ruimtes die echt voelen als thuis.

Snel schakelen

We zijn meesters in efficiëntie. We bieden snelle reactietijden en zorgen voor een vlotte voortgang van uw project, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Professionele
Expertise

U mag van ons een persoonlijke en toegewijde aanpak verwachten. Een correcte communicatie vormt de basis voor de vertrouwensrelatie tussen u als opdrachtgever en Hoogmartens Architecten. We starten met een krachtig ontwerp en een correcte prijscalculatie. Daarna begeleiden we u, indien gewenst, bij het kiezen van de aannemers waarna we, door middel van een intensieve opvolging, tot een geslaagde oplevering komen.

Nauwgezette opvolging

We begrijpen de nuances van bouwprocessen en zorgen voor een onberispelijke uitvoering, van ontwerp tot oplevering.

Sebastiaan Hoogmartens ingenieur - architect

Al van jongs af aan ben ik geboeid door architectuur, bouw en technologie. Ik had een stevige portie motivatie om van mijn passie mijn beroep te maken. Met diezelfde toewijding nemen wij graag uw project in handen!

2013
Behalen “Master in de Architectuur” aan de KU Leuven Gent.

2015
Studies als Burgerlijk Ingenieur worden voltooid aan de Universiteit Gent.

Logo Hoogmartens Architecten

“In mijn vrije tijd hou ik van reizen, sporten, familie en vrienden alsook van de kleine dingen in het leven. Inspiratie zoeken voor een volgend project is een automatisme die mij steeds aandachtig maakt overal waar ik kom.”

– Sebastiaan Hoogmartens –

Graag samenwerken?

Voor een vrijblijvend gesprek of andere vragen kan u steeds bij ons terecht!